Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
10 decembrie 2019
1901 • Primele premii Nobel au fost decernate la Stockholm, pentru fizica, medicina, chimie, literatura si pace
1903 • Cercetatorul rus Ivan Pavlov primeste Premiul Nobel pentru cercetarile sale privind sistemul digestiv
1934 • S-a nascut Leopoldina Balanuta, actrita românca de teatru si film (m. 15 oct. 1998)
Recomandări
În continuarea campaniei „Am nevoie de tine”, JYSK România va dona 75.000 euro pentru a susține Fundația Hope and Homes for Children
(Viață)
In luna iunie, Hope and Homes for Children si JYSK Romania, partener strategic al Fundatiei, au desfasurat campania „Am nevoie de tine” pentru a atrage atentia asupra nevoii de a inchide orfelinatele si de a oferi copiilor din ele o copilarie mai buna, asa cum merita, dar si in scopul incurajarii donatiilor prin SMS care sa sustina activitatea Fundatiei. In continuarea campaniei, care a avut ca rezultat principal dublarea numarului de donatii prin SMS pentru Hope and Homes for Children, JYSK Romania va dona 75000 euro, fonduri care vor fi directionate spre programul de inchidere a institutiilor de tip vechi (orfelinate) si dezvoltarea caselor de tip familial pentru copiii care parasesc orfelinatele.
Initiativa campaniei „Am nevoie de tine” i-a apartinut lui Alex Bratu, Country Manager pentru JYSK Romania si Bulgaria si membru in cadrul Board-ului Hope and Homes for Children.

Alex Bratu a compus si scris versurile unui cantec dedicat copiilor din orfelinate – „Am nevoie de tine”, prin intermediul caruia, el si alti 10 artisti, reuniti sub numele „Friends of Hope and Homes” au indemnat la fapte bune in luna iunie – o donatie de 2 euro / luna prin SMS in beneficiul Fundatiei Hope and Homes for Children. Pentru fiecare donatie de 2 euro efectuata prin SMS in aceasta perioada, JYSK Romania a donat alti 2 euro. 

Campania, desfasurata pe intreaga durata a lunii iunie, a avut peste un milion de vizualizari ale videoclipului pe YouTube, in urma carora s-a inregistrat o dublare a donatiilor prin SMS pentru Hope and Homes for Children. In continuarea campaniei, JYSK Romania va dona 75.000 de euro Fundatiei Hope and Homes for Children, fonduri ce vor fi folosite in programul de inchidere a orfelinatelor din Romania in perioada iulie 2019 – iunie  2020. JYSK Romania este partener strategic al Fundatiei Hope and Homes for Children incepand cu anul 2017 si sustine programul de inchidere a orfelinatelor prin dotarea cu mobilier si accesorii a caselor de tip familial dezvoltate de Fundatie.

Imagine videoclip_1


„Ma bucur ca mesajul campaniei a ajuns la atat de multa lume si ca, astfel, am reusit sa facem mai cunoscuta activitatea Hope and Homes for Children si sa strangem mai multi donatori. Le multumesc artistilor care au acceptat invitatia de a canta piesa «Am nevoie de tine» si care au facut posibila aceasta campanie. Pentru multi dintre ei, activitatea Hope and Homes era deja cunoscuta, la fel si situatia copiilor din orfelinate. Campania s-a incheiat, insa parteneriatul nostru cu Hope and Homes continua pentru cel de-al treilea an, in care se vor ridica noi case de tip familial, in care mai multi copii vor parasi institutiile de tip vechi si se vor muta intr-un mediu mai placut. Speram ca tot mai multi oameni se vor alatura sustinatorilor Hope and Homes for Children si vor deveni donatori pentru a sprijini inchiderea orfelinatelor si pentru a oferi o copilarie copiilor institutionalizati.”,
a spus Alex Bratu, Country Manager JYSK Romania si Bulgaria.

Artistii care au raspuns afirmativ invitatiei lui Alex Bratu, devenind astfel vocea copiilor din orfelinate, au fost Alexandra Ungureanu, Alexandra-Maria Hojda, Ligia Hojda, Flavia Hojda, Laura Mihaila, 1Q Sapro, Adrian Marias (aka Geagea), Pavel Ulici, Marius Popa si Andrei Neagu. Orchestratia si aranjamentul muzical au fost realizate de Adrian Tabacaru.

Imagine videoclip_2

„Cand partenerii nostri ne surprind cu idei care depasesc o finantare propriu-zisa, stim ca avem alaturi nu doar o companie cu o viziune similara cu a noastra, dar, mai ales, un prieten. Cand acest prieten face efortul de a compune muzica si versurile pentru un cantec prin care se face portavocea beneficiarilor nostri (piesa «Am nevoie de tine») si strange un grup de artisti generosi pe care ii reuneste sub numele «Friends of Hope and Homes», stii ca te afli in compania selecta a oamenilor care nu doar vorbesc, ci fac ca lucrurile bune sa prinda viata. Efortul personal al lui Alex Bratu si al companiei pe care o reprezinta spune multe despre implicarea lor dincolo de o donatie in bani. Le multumim lor si artistilor care au sustinut cu generozitate acest proiect care a avut ca rezultat dublarea donatiilor prin SMS pentru Hope and Homes for Children, dar si un videoclip de succes, cu un mesaj foarte puternic – si copiii din centrele de plasament au dreptul la copilarie.”,
a declarat Robert Ion, director de fundraising, Hope and Homes for Children.

Imagine videoclip_3

Imagine videoclip_4

Imagine videoclip_5

Despre Hope and Homes for Children Romania

Hope and Homes for Children activeaza in Romania din 1998, timp in care a contribuit in mod direct sau indirect la inchiderea a 57 de institutii de tip vechi (orfelinate), in timp ce alte 10 sunt in curs de inchidere. Prin serviciile dezvoltate de Hope and Homes for Children, copiii trec de la ingrijirea in institutii-mamut in care nu beneficiaza de atentie si afectiune individuala, la sisteme bazate pe conceptul familial, printre care si case de tip familial, care le permit o viata apropiata de normalitate. Prin eforturile Fundatiei si ale partenerilor sai, au fost dezvoltate 105 case de tip familial, 5.810 copii au fost scosi din orfelinate, iar alti 457 urmeaza sa paraseasca orfelinatele in curs de inchidere.
In acelasi timp, Fundatia activeaza intens in prevenirea separarii copilului de familie, intervenind cu mijloacele necesare pentru sustinerea familiilor in care riscul de abandon al copiilor este ridicat. Astfel, 31.580 de copii au fost salvati de la ruperea de familie, 1.168 tineri au fost sprijiniti pentru o viata independenta, 1.964 de copii au fost primiti in centrele de zi, iar 930 in regim de urgenta. 8.998 de membri de personal din sistemul de protectie al copilului au fost instruiti de Hope and Homes for Children. Pana in acest moment, 54.974 de copii au beneficiat de serviciile Hope and Homes for Children Romania, al carei obiectiv este ca pana in 2026 sa fie eliminata institutionalizarea copiilor in tara noastra. Mai multe informatii la www.hopeandhomes.ro.

Despre JYSK
JYSK este unul dintre cei mai importanti retaileri de mobila si decoratiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 4 miliarde de euro. Grupul desfasoara operatiuni in 50 de tari si numara un total peste 23.000 de angajati si peste 2700 de magazine. Detinut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 in Danemarca, in orasul Aarhus, al doilea cel mai mare din tara. Cinci ani mai tarziu, compania s-a extins dincolo de granitele tarii odata cu deschiderea unui magazin in Germania. JYSK a intrat pe piata din Romania in 2007, odata cu inaugurarea primului magazin la Oradea.

.

Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate