Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
27 aprilie 2018
Recomandări
Mercedes-Benz GLC susține expediția lui Horia Colibășanu pentru cucerirea vârfului Everest
(Viață)
Mercedes-Benz Romania anunta un parteneriat intre Mercedes-Benz GLC si Horia Colibasanu, pentru noul proiect al celui mai de succes alpinist roman de altitudine.
Horia Colibasanu va beneficia de sprijinul Mercedes-Benz in vederea cuceririi celui mai inalt varf din lume fara oxigen suplimentar si fara ajutorul serpasilor.

Mercedes-Benz Romania a semnat un parteneriat cu Horia Colibasanu pentru un proiect special - cucerirea varfului Everest fara oxigen suplimentar si fara ajutorul serpasilor. Horia Colibasanu este cel mai performant alpinist din istoria Romaniei, avand in prezent in palmares ascensiuni de succes pe 7 din cele 14 varfuri montane de peste 8.000 de metri din lume. 
Pe 7 aprilie, timisoreanul Horia Colibasanu a pornit catre cea de-a opta ascensiune in muntii Himalaya, ce are ca scop cucerirea varfului Everest (8.848 m). Va fi cea mai performanta expeditie romaneasca pe Everest in urma practicarii alpinismului pur, ceea ce inseamna escalada fara folosirea oxigenului suplimentar si fara ajutorul serpasilor. 
Acordul dintre Mercedes-Benz GLC si Horia Colibasanu, sub umbrela „Cucereste orice drum!”, accentueaza angajamentul Mercedes-Benz pentru performanta si pasiunea pentru excelenta, valori promovate cu mandrie si la nivelul pietei locale.

“Sunt incantat sa beneficiez de sprijinul Mercedes-Benz in aceasta experienta incredibila pentru mine, la care visez de ani intregi. Construind pe pasiunea noastra comuna pentru performanta, ambitia de a ne crea propriul drum si de a-l parcurge in deplin control si siguranta, acest parteneriat imi confera increderea necesara pentru a porni in cucerirea celui mai inalt varf al lumii,”

a afirmat Horia Colibasanu, singurul alpinist roman care a primit distinctia “Spirit of Mountaineering”, din partea celui mai prestigios club montan din lume.

Horia Colibasanu_Mercedes Benz GLC_1


”Avem toata admiratia si respectul pentru activitatea lui Horia Colibasanu – este un partener care reprezinta Romania pe varfurile celei mai inalte performante la nivel international. Alpinismul de altitudine este un sport al tariei fizice si psihice, al caracterelor puternice – un sport pur, pe care ne bucuram sa il putem sustine. Pentru Mercedes-Benz, o companie cu o traditie puternica la nivel local in ceea ce priveste sustinerea si promovarea excelentei, este un motiv de mandrie sa ii putem fi alaturi si ii dorim sa revina din expeditie teafar si incununat de succes”,

a declarat Philipp Hagenburger, Managing Director Passenger Cars si CEO Mercedes-Benz Romania.

Cel mai de succes alpinist din tara noastra a optat sa inceapa acest parteneriat alaturi de Mercedes-Benz GLC. Activ si versatil, GLC cucereste orice drum combinand rafinamentul si eleganta specifice Mercedes-Benz cu robustetea unui SUV ce nu face compromisuri la nivel de sportivitate. 

Mai multe informatii despre Mercedes-Benz sunt disponibile online la: www.mercedes-benz.ro si www.media.mercedes-benz.ro. 

Horia Colibasanu_Mercedes Benz GLC_2


Horia Colibasanu_Mercedes Benz GLC_3


.

Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate