Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
16 mai 2024
Recomandări
Cătălin Botezatu, Bogdan Simion, Augustin Viziru și Zaiafet, printre invitații-surpriză din „Vânătorii de comori România” de la HISTORY Channel
(Cinema)
Au mai ramas doua saptamani pana la premiera noului serial docu-reality „Vanatorii de Comori: Romania”. Emisiunea va putea fi urmarita din 14 mai, martea de la ora 21:00, la HISTORY Channel.
In cadrul emisiunii, echipa de patru dealeri de obiecte vintage - formata din Liviu Andrei, Gabi Badea, Dan Greere si Stefana Micu - are la dispozitie 48 de ore pentru a satisface cererea unui client foarte important. In fiecare episod, „vanatorii” cauta in piete de vechituri, colectii personale si cheama vanzatori in magazinul lor, in speranta de a gasi cele mai interesante si profitabile obiecte care sa se potriveasca cererii clientului lor. Acestia isi fac strategii, negociaza, fac achizitii riscante, toate cu speranta ca vor da peste o adevarata comoara pe care o pot duce la banca.

Clientii-surpriza care le vor lansa provocari vanatorilor de comori sunt creatorul de moda Catalin Botezatu, cobzarul Bogdan Mihai Simion, actorul Augustin Viziru, vloggerul Horia Sarghi, directoarea Muzeului National Tehnic „Dimitrie Leonida” din Bucuresti, Laura Maria Albani, precum si proprietarii barului „Ubuntu”, din Bucuresti, Ionut Tirdel si Iulia Calea.


Catalin Botezatu este un nume sinonim cu moda in Romania. Si-a inceput cariera in 1984 ca manechin, a urmat cursului Institutului European de Moda din Milano iar in prezent este un fashion designer versatil si mereu surprinzator. Este pasionat de tot ce este frumos si ii place sa lase obiectele, peisajele si experientele sa il inspire. Are o colectie extensiva de arta, decoratiuni, obiecte si accesorii vestimentare, iar pe „Vanatorii de comori” ii provoaca sa ii gaseasca un obiect special de la inceputul secolului 20.


Horia Sarghi, sau „Zaiafet” cum i se spune in online, este creator de continut pentru YouTube de peste 10 ani, unde are aproape 850.000 de abonati. Este pasionat de istorie, carti si misterele universului. Pe canalul lui are o serie de episoade dedicate istoriei comunismului din Romania si a venit la „Vanatorii de comori” pentru a gasi un obiect special de pe „vremea tovarasilor” pe care sa il foloseasca in mod decorativ in studioul de filmare.


Bogdan Mihai Simion este lautar, cobzar, culegator de muzica traditionala si doctor in Litere. Are gusturi eclectice, bine educate si foarte particulare. Colectioneaza instrumente muzicale traditionale, discuri vechi, partituri, carti si arta moderna. Pe „Vanatorii de comori” ii trimite in cautarea unui obiect muzical unic pe care sa-l adauge la colectie.


Augustin Viziru este un actor talentat si un jucator de biliard multi-premiat. Desi s-a regasit adesea in rolul „baiatului rau”, in timpul liber este foarte „cuminte” si face tot ce ii sta in putinta sa le faca pe plac sotiei si fiicei lui. Este pasionat de sport si cinema si se declara „foarte greu de impresionat”. Pe „Vanatorii de comori” i-a rugat sa ii gaseasca niste obiecte vintage ideale pentru camera de hobby pe care vrea sa si-o amenajeze la el in casa.


Laura Maria Albani este directoarea Muzeului National Tehnic „Dimitrie Leonida” din Bucuresti. Absolventa a Academiei de Arte Plastice din Bucuresti, sectia Scenografie, si-a inceput cariera ca Scenograf si Profesor de Desen si Istoria Artei. De la platourile de filmare si catedra de desen a trecut catre redactiile mai multor trusturi de presa, dar a ramas implicata in numeroase proiecte culturale. Colectioneaza o multitudine de obiecte antice si vintage pe care le aduna din calatorii. La „Vanatorii de comori” a apelat pentru a-si reface colectia de arme la care a fost nevoita sa renunte.


Ionut Tirdel si Iulia Calea sunt proprietarii unui bar plin de farmec din Centrul Capitalei. „Ubuntu” nu este doar numele unui business pentru ei, ci o filozofie de viata, construita in jurul ideii de comunitate. Barul lor este plin de obiecte vintage stranse pe parcursul anilor din targuri de vechituri si donate de clientii fideli, care spun o poveste comuna despre trecutul Romaniei. La „Vanatorii de comori” au venit in cautarea unei masini de epoca din Blocul Estic care sa fie simbolul perfect pentru afacerea lor.

Serialul „Vanatorii de comori: Romania” isi propune sa spuna povesti captivante, interesante si nedescoperite despre istoria Romaniei prin intermediul unor obiecte vechi pe care oamenii doresc sa le vanda. Emisiunea arunca o privire transparenta asupra lumii colorate, dinamice si mereu surprinzatoare a obiectelor de epoca si a povestilor care le fac valoroase, vazand lantul tranzactiilor de la achizitie, la evaluare si expertiza, pana la vanzarea finala.


////

HISTORY Channel® este unul dintre cele mai cunoscute si indragite branduri TV internationale. HISTORY Channel® reprezinta o sursa de divertisment si informare pentru milioane de oameni de pe tot globul prin povestile inspirationale, uneori extravagante ale unor personaje extraordinare din viata reala ale caror experiente sunt adesea mult mai spectaculoase decat fictiunea.
HISTORY Channel® provoaca si duce mai departe notiunea traditionala de „istorie”, oferind spectatorilor o perspectiva alternativa. Gama variata de emisiuni difuzate dezvaluie modul in care povestile umane sunt modelate de fapte fascinante si adesea surprinzatoare.

HISTORY Channel® a fost lansat in 1995 si ajunge la peste 300 de milioane de locuinte din intreaga lume, in peste 150 de teritorii, fiind tradus in 37 de limbi. HISTORY Channel® reprezinta principala televiziune din portofoliul A+E Networks.
HISTORY Channel® este disponibil in Romania de peste 10 ani pe toate platformele majore de cablu, IPTV si DTH din tara, inclusiv: Digi, Telekom, Orange TV, Vodafone.
.



Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate