Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
21 iunie 2024
Recomandări
Descoperă expoziția Un-hidden Romania x Acuarela
(Arte vizuale)
In seara de 11 Octombrie 2019, Noaptea Alba a Galeriilor aduce impreuna Acuarela si feeder.ro / Save or Cancel pentru a prezenta o noua editie a expozitiei Un-hidden Romania.
Expozitia cuprinde interventiile artistice realizate in cadrul programului Un-hidden Romania, printre care macheta totemului si art toys de Pisica Patrata, linogravuri si paste-ups semnate de Maria Balan, un tablou de Livi Po, macheta lucrarii murale “Un-hidden” de KSELEQOQYNQYSHY, alaturi de macheta instalatie "SENS" de John Dot S. De asemenea, proiectul va fi ilustrat prin fotografii din timpul realizarii instalatiilor si harta Un-hidden Romania.

Un-hidden Romania este un program de regenerare urbana conceput ca o serie de interventii artistice in spatiul public care au ca scop umanizarea spatiului public si promovarea cunoasterii si explorarii acestuia prin arta.

Pisica Patrata
Maria Balan
Livi Po
KSELEQOQYNQYSHY
John Dot S


Muzica in gradina de UFE.

UNHIDDEN Romania

Despre Save or Cancel
Din 2008, Save or Cancel este un mediu de comunicare si propagare a artelor si culturii, promovand si facilitand rolul acestora in societatea contemporana.
Programele multidisciplinare auto-initiate de Save or Cancel au ca scop identificarea oportunitatilor sustenabile si adaptabile de (re)valorizare a existentului prin proiecte de arhitectura, culturale si editoriale.


Despre Acuarela/ Imbold, Galeria
Imbold, Galeria constituie un proiect permanent al Asociatiei Culturale Imbold si un spatiu independent de generare si expunere de arta contemporana.
Spatiul galeriei este dublat de cel al Bistro-ului de arte Acuarela, un mic bistro pentru comunitatea de artisti din Bucuresti, un hub social, un promotor de evenimente culturale, o gazda calduroasa de spectacole de teatru si performance-uri.


Despre NAG 2019
In Bucuresti saizeci si noua de locatii vor anima harta celei de-a treisprezecea editii NAG invitând publicul sa petreaca o noapte alba in compania artei contemporane.
Programul NAG ofera ca in fiecare an posibilitatea publicului de a descoperi cultura contemporana in toata diversitatea ei, de la arte vizuale la arte performative, muzica sau film, si in toate formele de prezentare de la expunerea muzeala, la concept curatoriale sau lucrari expuse direct in studiourile artistilor.







.



Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate