Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
1 octombrie 2023
1835 • A aparut, la Bucuresti, prima revista româneasca de teatru, Gazeta Teatrului National
Recomandări
Gala Art Out 2016 - One world, many cultures
(Arte vizuale)
Sambata, 19 martie 2016, ora 17.00 se deschide Gala Art Out, cel mai complex eveniment cultural-artistic al inceputului de an, dedicat dialogului multicultural.
Evenimentul, aflat la a III-a editie, va fi gazduit de catre Universitatea Bucuresti si va avea loc in cadrul Aula Magna a Facultatii de Drept.

La ceas aniversar, Art Out invita publicul la Gala Art Out, eveniment in cadrul caruia se vor celebra cinci ani de rezultate deosebite in domeniul jurnalismului cultural, prin prezentarea diferitelor fatete ale multiculturalismului. La eveniment vor lua parte reprezentanti ai institutiilor publice si ai mediului de afaceri, membri ai societatii civile, dar si o serie de artisti, arhitecti, designeri, jurnalisti, profesori, studenti si elevi. 

Mai multe detalii despre eveniment gasiti pe www.gala.artout.ro, iar pentru a primi o invitatie gratuita la eveniment, completati formularul de inscriere: http://www.gala.artout.ro/Gala2016.html! 

Publicul este asteptat pe 19 martie 2016 incepand cu ora 17.00 la o sesiune foto si pentru networking cu echipa Art Out si un mini-recital de harpa al scolii de muzica si Arte nr. 1 din Bucuresti, urmand ca programul artistic sa inceapa la ora 18.00. 

Publicul va fi introdus intr-un univers aparte, in cadrul unui spectacol prezentat de Diana Roman, actrita a Teatrului Nottara din Bucuresti. Light Quartet va deschide seara in acorduri de vioara, viola si violoncel. Adrian Silvan Ionescu, istoric de arta si speaker invitat in cadrul evenimentului, va sustine o prezentare bazata pe experienta sa profesionala si personala, urmata de o sesiune de intrebari si raspunsuri. Apoi, publicul va putea afla aspecte inedite din povestea Art Out si Teen Art Out. Niko Bello va interpreta compozitii muzicale albaneze, iar actori ai Teatrului Evreiesc de Stat vor incanta publicul cu momente din spectacolul “De la Caragiale la Shalom Alehem”. Divizia fashion Dalles Go, coordonata de stilistul Ovidiu Buta, va realiza o prezentare de moda de exceptie. Alina Pelmus si Dima Tirsina vor sustine momente de tango argentinian. Evenimentul se va inchide cu un concert sustinut de trupa We Singing Colors.

Invitatii vor putea participa la o tombola cu premii creative, iar evenimentul se va incheia cu o sesiune de networking si fotografii si cu un cocktail.

Art Out este o revista de arta, arhitectura, patrimoniu si restaurare. Fondata in ianuarie 2011, revista a evoluat prin colaborari cu specialisti din tara si din strainatate, devenind una din revistele de prima importanta la nivel national. In februarie 2016, Art Out a implinit 5 de activitate, definindu-se ca un actor important pe scena presei, artei si culturii romanesti, fiind un promotor si organizator de evenimente cultural-artistice remarcabile.

Teen Art Out
este o miscare a tinerilor, o revista ce vrea sa redea societatea, sa educe, sa dezvolte. “Ne plac multe lucruri, ne intereseaza o multime de domenii si avem o voce ce merita auzita. Suntem partea activa a societatii, care reactioneaza, care se implica, care isi doreste mai mult. Invatam informal si non-formal, mergem la evenimente, ne stabilim valori si modele de urmat”, astfel se definesc membrii echipei Teen Art Out.
       

afis gala web


Multumim tuturor celor care au ales sa sprijine Gala Art Out, editia 2016.
Partener Strategic: Universitatea Bucuresti
Sustinatori: Autosoft, Alecsia Make-up Artist, Aqua Carpatica, Atelier Coffet, Camera de zi, Ceainaria Rendez-Vous, Domeniile Samburesti, Fundatia Ileana Mustatza, Fundatia Pretuieste Clipa.
Parteneri: Aegee Bucuresti, Antreprenor cu zambet, Asociatia Operatorilor culturali din Romania, Asociatia Studentilor din Universitatea Bucuresti, Asociatia Studentilor si elevilor basarabeni din Romania, Brigada de voluntari, Business ladies club, Ellite Art club Unesco, Ellite Art Gallery, Dalles GO, De-a arhitectura, Federatia Comunitatilor Evreiesti din Romania - Cultul Mozaic, Forumul Tinerilor din Romania, Fundatia Calea Victoria, Reframe, Teatrul Evreiesc de Stat, Uniunea Artistilor Plastici din Romania, Uniunea Ziaristilor Profesionisti din Romania.

.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate