Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
15 iulie 2024
Recomandări
IN.TUNE - Innovative Universities in Music & Arts in Europe lansat la Oslo, în prezenţa reprezentanţilor UNMB
(Știință)
In luna iunie a avut loc la Academia de muzica norvegiana din Oslo, intalnirea consiliului de conducere a Aliantei IN.TUNE - Innovative Universities in Music & Arts in Europe, la care, din partea Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti au participat doamna rector Diana Mos, domnul Nicolae Gheorghita, prorector cu activitatea de cercetare si relatii internationale, doamna Angela Sindeli, manager administrativ, Emanuela Ionita, studenta si Vlad Ghinea, doctorand al UNMB.

IN.TUNE este prima alianta dedicata domeniului muzicii si artelor reunind un consortiu de institutii de prestigiu care impartasesc o viziune colectiva de imbunatatire a calitatii, performantei, atractivitatii si competitivitatii lor internationale. Printre institutiile partenere se numara Academia Norvegiana de Muzica din Oslo, Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti, Conservatorul din Paris, Uniarts Helsinki – Academia Sibelius, Escola Superior de Música de Catalunya Barcelona, Universitatea de Muzica si Artele Spectacolului din Viena, Universitatea de Arte din Haga – Conservatorul Regal si Universitatea de Arte din Belgrad.

IN.TUNE Oslo cele 8 doamne rector la semnarea documentelor

La 6 luni de la infiintare, au fost discutate strategii de management si configuratiile bugetare necesare implementarii acestora, impartasindu-se realizarile partenerilor aliantei in domeniile educatiei comune si mobilitatii, cercetarii si inovarii, precum si angajamentului social.

Grupurile de lucru pentru mobilitate si e-Learning au fost infiintate, sunt in curs de definire noi formate educationale comune si noi criterii pentru cursuri, module si programe online comune. A fost finalizata o prezentare generala a contextelor de cercetare din fiecare universitate partenera si se afla in curs de elaborare, un inventar si o analiza comparativa a activitatilor de cercetare. Planul pentru cursurile "Artistul ca profesor" pentru profesori este, de asemenea, in curs de realizare, primul curs fiind programat pentru anul universitar urmator. Grupurile de lucru privind invatarea pe tot parcursul vietii si angajabilitatea, integrarea profesionala si carierele durabile sunt infiintate si active. A fost creata o matrice a activitatilor si strategiilor actuale ale tuturor institutiilor partenere, care constituie o baza pentru viitoarele cursuri si activitati comune.

IN.TUNE Oslo poza de grup participan?i

Intalnirea universitatilor partenere ale Aliantei IN.TUNE a inregistrat astfel succese notabile ale proiectului lor de colaborare, realizarile evidentiind angajamentul acestora de a promova inovarea, colaborarea si excelenta in cadrul aliantei cu certitudinea ca pe viitor, fundatia astfel construita va sprijini cresterea continua si dezvoltarea unor initiative educationale, de cercetare si sociale de mare impact.
In cadrul diverselor manifestari artistice si stiintifice ale UNMB sau in care UNMB este partener principal este promovat de asemenea proiectul PNRR “Modernizarea infrastructurii digitale a UNMB pentru asigurarea accesului la invatamant artistic”.

IN.TUNE Oslo reprezentantii studentilor

.

Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate