Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
21 iunie 2024
Recomandări
„Recensământul îmbrățișărilor”, campanie inedită la Bookfest 2024
(Literatură)
Republica Moldova, tara invitata de onoare a editiei din acest an la Boookfest, alaturi de organizatorii salonului international de carte, deruleaza zilele acestea la Romexpo o campanie inedita de comunicare avand sloganul „Recensamantul imbratisarilor”.
Inspirata de sloganul tarii invitate de onoare – „te cuprind” –, campania isi propune sa ii provoace pe cititorii prezenti zilele acestea la Bookfest sa imortalizeze momentele in care se bucura de revederea cu cineva drag, iar mai apoi sa incarce fotografiile in social media.
Pentru ca organizatorii sa poata contabiliza toate aceste fotografii, cititorii sunt invitati sa includa un tag catre pagina „Republica Moldova, tara invitata de onoare la Bookfest 2004”, plus hashtag-urile #tecuprind si #bookfest2024.

In felul acesta, cititorii alaturi de organizatori spera ca vor crea cea mai mare baza de date a fotografiilor cu imbratisari din lumea cartilor.

La finalul editiei din acest an a Salonului international de carte Bookfest, pe 7 iunie, cu o zi inainte de Ziua internationala a prietenilor buni, organizatorii vor alege in direct la „Jurnalul cultural” de la TVR Cultural, prin tragere la sorti, numele unui cititor care va merge la Bookfest Chisinau, eveniment care va avea loc in perioada 28 august – 1 septembrie 2024. La Chisinau, va fi ales de asemenea prin tragere la sorti numele unui cititor care va veni la Bucuresti la editia din vara anului 2025 a Salonului international de carte Bookfest.

Bookfest este marele spatiu al bucuriei reintalnirii, organizat in cinstea tuturor celor care iubesc cartile. Suntem convinsi ca, astfel, vom transforma Bookfest si cartile in cea mai buna punte dintre Romania si Republica Moldova”, au declarat organizatorii.

----

Standul Republicii Moldova ca tara invitata de onoare este plasat in zona centrala a Pavilionului B2 de la Romexpo. In cei peste 200 de metri patrati, vizitatorii Bookfest 2024 au ocazia de a descoperi o oferta bogata de carte: carti de fictiune, de non-fictiune, carti de arta, carti pentru copii si tineret, precum si o selectie de carti rare, vechi din anii ‘60-’80. Evenimentele Tarii Invitate de Onoare au loc deopotriva la standul oficial, cat si in locuri speciale din cadrul Salonului international de carte Bookfest. Detalii despre evenimentele Tarii invitate de Onoare, actualizate in permanenta, pe bookfest.ro.
Prezenta Republicii Moldova ca Invitat de Onoare la Bookfest 2024 este asigurata de Guvernul Republicii Moldova. Parteneri strategici: USAID, Ambasada Suediei si Ambasada Marii Britanii la Chisinau.


.

Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate