Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
21 iunie 2024
Recomandări
Înapoi în lumea dinozaurilor, din 30 mai la JURASSIC Imersiv!
(Cinema)
iSpace te invita sa faci un pas inapoi in timp cu noua sa experienta audio-vizuala. Din 30 mai, in zona dedicata divertismentului de la nivelul 2 din Mega Mall, situat pe Bulevardul Pierre de Coubertin 3-5.
 JURASSIC imersiv aduce la viata fascinanta era a dinozaurilor prin proiectii 360°, recreand aceste creaturi uimitoare in marimea lor naturala ?i in mediul lor de odinioara.

Cei curiosi vor avea ocazia sa intalneasca ierbivori faimosi cum sunt Stegosaurus sau Triceratops, dar si carnivori nervo?i precum faimosul Tyranosaurus Rex, dinozauri subacvatici si zburatori, intr-o experienta de neuitat. O aventura potrivita atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari, ideala pentru luna copiilor.


O atractie speciala este Hatzegopteryx, un pterozaur uria? care a trait pe teritoriul Romaniei de azi, avand o deschidere a aripilor de 12 metri. In plus, un narator te va ghida prin aceasta aventura, oferindu-ti informatii fascinante  despre viata acestor creaturi impresionante.

JURASSIC Imersiv dureaza 15 minute ?i se alatura altor trei experiente populare de la iSpace: Nautilus, art Evolved si infinite Horizons. O noutate pentru este introducerea unui narator care va ghida spectatorii prin diferitele etape si evenimente din viata dinozaurilor.


ISpace este un proiect creat de membrii fondatori ai studioului de arta new media H3 – andrei Miti?or, Razvan Pascu ?i Marius Dumitrascu. Cu peste 10 ani de experienta in dezvoltarea instalatiilor de new media, acestia au transformat expertiza lor intr-o initiativa ambitioasa, menita sa aduca o noua dimensiune in explorarea artei digitale. Cu un design ingenios si dotari tehnice moderne, iSpace este un loc versatil potrivit pentru diverse evenimente si activitati precum expozitii de arta, spectacole de teatru si dans, proiectii de film, cat si evenimente corporate si petreceri.

ISpace isi deschide portile zilnic, de luni pana duminica, intre orele 10:00 si 22:00. 

Biletele pot fi achizitionate online la ispace.ro/#bilete sau direct din locatie.

Este un proiect realizat prin investitie privata, adus la viata cu sprijinul partenerilor Skepsi, Epson si Mega Mall.  

Coloana sonora e realizata de studioul Good Hands.

.

Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate