Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
20 iunie 2019
Recomandări
Headsome Communication acordă premiul categoriei LITERATURĂ din cadrul competiției naționale „Români pentru o Lume”
(Viață)
Concursul National  „Tribut Valorilor Culturale Romanesti”, cea de-a treia etapa a campaniei de responsabilitate sociala „Romani pentru o lume”, si-a anuntat castigatorii. La categoria Literatura si Filozofie – Proza scurta, castigatorul, Ionut Alexandru Radu Scurtu, si-a primit premiul de la Headsome Communication, prima agentie de comunicare din Romania dedicata exclusiv proiectelor de promovare a lecturii, prin intermediul reprezentantei sale Oana Boca Stanescu.
Astfel, Ionut Alexandru Radu Scurtu  va beneficia de un master class de pregatire cu scriitorul si scenaristul Lucian Dan Teodorovici, o lectura publica in cadrul Atelierelor „Vorba Vine”, programul de lecturi publice si dialoguri al studentilor Facultatii de Litere din cadrul Universitatii din Bucuresti, de publicarea unei proze intr-una dintre revistele culturale importante din Romania, „Biblioteca afectiva”, de o mini-campanie de strangere de carti pentru o biblioteca personalizata si afectiva (scriitori romani ii daruiesc lui Ionut una dintre cartile lor cu autograf, iar criticii literari ii fac recomandari de lectura).

scurtu-ionut-alexandru-radu


Ionut Alexandru Radu Scurtu are 16 ani si este elev la Colegiul National „Calistrat Hogas” din Piatra-Neamt. A avut de mic o pasiune fata de literatura. Acum, scrie proza scurta, insa, pe viitor, marturiseste ca i-ar placea sa se dedice scenariului de film. Ionut a inscris in competitia „Romani pentru o lume” lucrarea „Riduri verzi pe obiectiv”, declarata castigatoare, de un juriu format din Sorin Alexandrescu, Ioan Craciun, Lucian Grozea, Linda Maria Baros si Oana Boca Stanescu. Dupa inmanarea premiului, acesta a decalarat: “Sunt foarte incantat de ideea bibliotecii afective si de intalnirea cu Lucian Dan Teodorovici. Mereu am crezut ca e important sa adaug la tot ceea ce pot sa fac eu in sfera  scrisului  si un intreg tablou de oameni din acelasi domeniu care, mai aproape sau mai departe de gusturile mele, ma pot invata ceva”.

Campania Nationala de Responsabilitate Sociala „Romani pentru o lume” isi propune sa promoveze valorile nationale si sa incurajeze tanara generatie in a-si urma visul, indiferent de segmentul cultural in care activeaza. Competitia a avut loc in perioada 2 septembrie-28 noiembrie 2013, la ea putandu-se inscrie toate persoanele fizice, cetateni romani, rezidenti in Romania sau in alte tari care aveau, in momentul inscrierii, varsta maxima de 25 ani.

Afis oana romani pentru o lume
.

Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate